avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... neglijenta in indeplinirea atributiilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

neglijenta in indeplinirea atributiilor

In cazul in care s-a inaintat la parchet dosar pentru inceperea cercetarii penale privind neglijenta in serviciu carea a dus la distrugerea unui mijloc fix, acesta poate fi reparat de catre intitutie pana la solutionarea cauzei?
Cel mai recent răspuns: ContSters54646 , utilizator 21:28, 27 Iunie 2012
Cred ca ar fi bine sa luati legatura cu procurorul si sa intrebati de acest aspect.
Din pacate nu am cum intrucat sunt unul dintre invinuiti, desi nu cunosteam si nu aveam in gestiune acel bun. Nu il vazusem niciodata si nici nu stiam nimic despre el, dar in perioada in care s-a produs paguba, inlocuiam persoana care ar fi trebuit sa raspunda de el, desi nu am fost informata ca ar trebui sa-l supraveghez. In fisa postului nu am atributii de inlocuire a acelei persoane si nu ii cunosteam in intregime atributiile intrucat abia ma intorsesem din concediu crestere copil.
Nici nu am apucat sa ma acomodez ca mi-au dat si sarcinile altei persoane, fara sa mi le precizeze in totalitate.
Ideea e ca daca se incepe reparatia, parchetul cum poate face verificarile/constatarile de rigoare pentru a stabili in sarcina cui pica producerea prejudiciului???
Ultima modificare: Miercuri, 27 Iunie 2012
ContSters54646, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie primita de parchet de pe langa judecatorie carasclaudiu carasclaudiu Buna1 Pe scurt filmul se prezinta astfel: Acum cca 5 ani si 6 luni, un agent de recuperare debite din subordinea mea (eu fiind director economic la acea ... (vezi toată discuția)
sunt disperata! poate fi condamnat ca presedinte de asociatie din cauza casierei? vichimary vichimary Buna ziua.Sunt disperata pentru ca fostul sot,fiind presedinte de asociatie de proprietari,a fost citat intr-un dosar penal,si i s-a cerut sa -si ia si ... (vezi toată discuția)
Urmarire penala - urgent ramiha ramiha Buna ziua, Este posibil sa fii sub urmarire penala fara a ti se aduce la cunostinta acest lucru si fara ca macar sa stii de ce esti invinuit? Cum poti afla ... (vezi toată discuția)