Este normal ca Societatea com."Electrica Furnizare" SA infiintata in 2011 sa ceara abonatilor, pentru incheierea unui nou contract de furnizare a energiei electrice, actul de proprietate al locuintei? Mentionez ca acest lucru nu a fost solicitat pana acum la incheierea /reinnoirea contractelor de furnizare a energiei electrice.
in adresa primita se specifica faptul ca in situatia neprezentarii acestui document impreuna cu buletinul de identitate furnizarea energiei electrice va fi sistata.
mie mi se pare un abuz pt ca socrul meu nu mai are actul casei construita in anii "30.
Vi se cere actul de proprietate pentru a se face dovada dreptului de proprietate pe care detinatorul imobilului sau persoana care se declara proprietar detine cu drept deplin imobilul. Puteti face dovada dreptului de proprietate si cu un extras CF de informare.
Dar pana acum nu s-a cerut asa ceva si nimeni nu a facut "figuri" ca aceste 'servicii" s-ar achita ilegal.Contractul s-a reinnoit fara probleme...
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Am o nelamurire
kosmin76
In 2005 am cumparat un teren pe numele socrului meu.In 2006 am demolat casa veche ce se afla pe acest teren si am construit una noua, desigur pe numele ... (vezi toată discuția)