avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... parasire domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

parasire domiciliu

sotia a hotarat sa divorteze. in una din zile nu a mai venit la domiciliul conjugal. casa este cumparata prin credit ipotecar cumulat. in lipsa sotului vine la domiciliu impreuna cu alte persoane si isi ia o parte din bunuri. refuza sa revina la domiciliu. cum poate influenta acest gest in procesul de divort si partaj? #-o
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 18:00, 9 Iulie 2012
depinde de motivele care au condus la parasirea domiciului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar în timpul căsniciei. am aceleași drepturi cu soțul meu dacă nu lucrez, deci nu pot fi codebitor? Shtephie Shtephie Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie. Sotul meu va face credit ipotecar pe numele lui pentru dobandirea unui imobil. Eu inca nu am serviciu si nu pot fi ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Divort crysstyna_84 crysstyna_84 Buna ziua am si eu mai multe intrebari sunt casatorita de 5 ani , am o societate la care sunt asociat unic si administrator, o vila si un apartament pe numele ... (vezi toată discuția)