avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare domiciliu, implicit CI, ce acte ale masinii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare domiciliu, implicit CI, ce acte ale masinii trebuie schimbate

Buna ziua,

mi-am schimbat domiciliul, respectiv CI din jud. Ialomita in jud. Constanta. Ce acte ale masinii sunt obligat sa schimb (certificat de inmatriculare, talon, numere, permis de conducere)?
Mentionez ca permisul de conducere este emis 2009 si nu are trecut pe el adresa.
Exceptand taxele pt numere (40 lei), certificat inmatriculare (37 lei) si permis (68 lei), trebuie sa platesc si taxa de inmatriculare (52 lei)?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:25, 10 Iulie 2012
Va adresati la SPR evidenta auto,de pe bvd Mamaia in vederea completarii noului domiciliu in cartea de identitate autoturism

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu,alt talon auto? anonimiu anonimiu Daca am schimbat domiciliul de la oras la sat acelasi judet ce trebuie sa mai schimb inafara de CI? talonul masinii,certificatul de inmatriculare, permisul ... (vezi toată discuția)
Itp amandina20 amandina20 Am achiziționat un autoturism la care am schimbat numerele de înmatriculare. Unde trebuie sa merg sa schimb certificatul itp care e valabil pana în 2018? ... (vezi toată discuția)
Schimbare carte identitate si schimbare de domiciliu-implicatii yasmina_ana yasmina_ana Mi-am schimbat cartea de identitate si domiciliu in alt municipiu.Este obligatoriu sa-mi schimb permisul de conducere si actele masinii? Ce alte implicatii mai ... (vezi toată discuția)