avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum recuperez creantele salariale?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum recuperez creantele salariale?

Buna ziua,
Am mare nevoie de ajutorul unei persoane care stie foarte bine legislatia referitoare la litigii in munca.
Pe scurt in urma neplatii salariilor pe 2 luni si jumatate la firma unde lucram, am plecat 5 colegi. Tot departamentul, nu mai puteam sta. Am apelat la un avocat specializat pe astfel de litigii in vederea recuperarii sumelor restante.
As vrea sa stiu din experienta unor avocati care se ocupa cu asa ceva care sunt termenele unor astfel de procese? au un regim special? sper ca nu in 2013....:(( taxe am inteles ca nu au....cat costa un avocat?
Daca termenul ar fi 2013 mai avem vreo sansa sa recuperam ceva, pentru ca se pot intampla multe pina atunci...se aude ca ar vrea sa intre in insolventa.....
AVEM SANSE?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: magistral , utilizator 16:16, 11 Iulie 2012
termenele sunt in 2013, la tribunalul bucuresti. sanse de a recupera efectiv banii nu se pot estima acum deoarece nu putem aprecia ce se poate intipla cu firma pina la finalizarea litigiului.
nu exista taxe de timbru iar onorariul avocatului se stabileste la libera negociere cu acesta - exista avocati scumpi si avocati care au onorarii mai mici. cautati, negociati si apoi angajati-l insa aveti grija ca valoarea onorariului nu este principalul aspect ce trebuie avut in vedere cind alegeti un avocat. sunt aspecte mult mai importante decit onorariul.
Care sunt aceste aspecte?...daca m-ai putea ajuta in acest sens..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie nina003rich nina003rich am avut un contract cu vodafone de acum 3 ani in timpul contractului am achitat toate facturile pina in momentul in care am cumparat cu bani in mina un tel mai ... (vezi toată discuția)
Asigurarea ma cheama sa ne antelegem fara proces gilcrist1977 gilcrist1977 am avut un accident sunt parte vatamata am 18 zile de la iml am dat an judecata asigurarea si pe cel vinovat nu am avut nici o instanta avocatul meu a cerut ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat elicrist elicrist buna ziua, exista o grila in ceea ce inseamna onorariu avocat sau acesta poate sa-ti ceara cat vrea in functie de suma sau "greutatea" spetei ar putea sa-mi ... (vezi toată discuția)