avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inchiriere apartament inainte de succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inchiriere apartament inainte de succesiune

As vrea sa va intreb ce masuri de proecautie poate sa-si ia o persoan care doreste sa inchirieze un apartament mostenit de la mama sa inainte de a finaliza actiunea de sucesiune? Intelegem ca nu poate face un contract la notar inca.
Ce documente scrise intre ea si potentialul chirias poate face ?
Ce conditii ar avea de pus la inchirierea unui apartament mobilat?
Cel mai recent răspuns: BIONPI cabinet de proprietate industriala 1999 , Consultant proprietate industriala 11:51, 12 Iulie 2012
daca doriti incheierea unui contract de inchiriere solid ar fi bine sa va adresati unui avocat care sa va sfatuiasca si sa va ajute.
Poate totusi , in acest forum , cineva poate sa dea cateva mici sfaturi.
Desigur ca a te adresa unui avocat sau notar era stiut, la momentul potrivit ne vom adresa catre un avocat sau notar.
M0am adresata acestui forum deoarece stiam ca pe acest forum se pot da unele mici sfaturi, cred, scuze daca ma insel, ca de aceea si exista acest forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scap cat mai repede de un chirias ? raco raco Timp de cativa ani am avut inchiriat apartamentul ,proprietate personala, unor chiriasi (mama si copil).Tin sa mentionez ca inchirierea s-a facut fara ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere+cumparare ulterioara roxyalexandru roxyalexandru Buna ziua! Doresc sa inchiriez un apartament direct de la dezvoltator, pe care la un moment dat sa il cumpar. Am fost de acord ca in momentul cumpararii, ... (vezi toată discuția)
Inchirierea unei locuinte draftacristi draftacristi Buna ziua..Va urmaresc de mult timp si va admir pentru incercarea de a rezolva cat se poate multe probleme ale cetatenilor…si eu am dat multe raspunsuri ... (vezi toată discuția)