avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene - plata TVA
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene - plata TVA

Buna ziua,
Am obtinut aprobarea unui proiect de finantare nerambursabila, pentru achizitia de aparatura medicala, prin POR 4.3 in decembrie 2011. Sunt obligata sa platesc TVA, si eu nu sunt platitor de TVA. Exista vreo solutie legala sau vreo modalitate ca furnizorul de aparatura medicala sa plateasca TVA-ul sau o alta cale.....nu dispun de suma necesara pentru plata TVA-ului. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: GabrielPt , utilizator 16:03, 13 Iulie 2012
Nu mi-o luati in nume de rau... DMI 4.3 al POR prevede drept cheltuieli eligibile cele cu managementul de proiect si asistenta pentru implementare. Si procentul e 100%.

Nu va zgarciti la tarate, pentru ca ajungeti sa nu implementati nimic si pierdeti banii.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iulie 2012
GabrielPt, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Laborator analize medicale cu fonduri nerambursabile iulia pinzaru iulia pinzaru Buna ziua, as dori cateva informatii referitoare la infiintarea unui laborator de analize medicale, cu ajutorul fondurilor europene nerambursabile, intr-o ... (vezi toată discuția)
Inființarea unui azil de bătrâni Monica S Monica S Buna seara, ce acte implica înființarea unui azil de bătrâni? (vezi toată discuția)
Infiintare azil de batrani just.rain just.rain buna ziua, m-ar interesa daca este posibila accesarea de fonduri nerambursabile pentru infiintarea unui azil de batrani in mediul rural. mentionez ca momentan ... (vezi toată discuția)