avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit ipotecar

Sint in situatia disperata de a nu mai putea plati un credit ipotecar,am incercat solutii cu banca dar nu ma avantajeaza.Ce mi se poate intampla in continuare daca nu mai platesc ratele lunare?
Cel mai recent răspuns: aba1011 , utilizator 10:21, 2 August 2012
In cazul pe care il prezentati, probabil ca banca, dupa un anumit numar de luni de intarziere la plata ratelor(depinde de politica fiecarei banci) va transmite dosarul la un executor judecatoresc , urmand sa se valorifice prin vanzare la licitatie bunul lasat in garantie(ipoteca).
Va multumesc frumos pentru raspuns!
Daca din pretul obtinut la vanzarea la licitatie banca nu se indestuleaza, ramaneti in continuare dator, urmand sa va fie executate si alte bunuri sau venituri pana se acopera intreaga datorie
Daca creditul sa girat cu imobililul achizitionat de ce sa ii execute si alte bunuri si alte venituri?
Ultima modificare: Joi, 2 August 2012
aba1011, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum este procedura de executare silita in cazulunui credit restant cu ipoteca imobiliara? mariusmihai76 mariusmihai76 am un credit ipotecar cu cu ipoteca sunt in urma cu plata ratelor si banca ma ameninta ca voi fi dat la executori,ce se va intampla acum si cat dureaza ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi personale cu ipoteca ddaannbz ddaannbz Buna ziua! Am un credit de nevoi personale cu ipoteca obtinut in anul 2008.Am ajuns la un moment in care nu mai pot face fata ratelor si din acest motiv as ... (vezi toată discuția)
Plata partiala credit ipotecar- consecinte ; solutii ? FFLORIN1976 FFLORIN1976 buna dimineata! Am on intrebare la dumneavostra si anume ce risc daca nu mai pot sa imi achit in intregime rata creditului ipotecar? Am si o specificatie ... (vezi toată discuția)