avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare obiect de activitate ca Persoana Fizica ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare obiect de activitate ca Persoana Fizica Autorizata

Am o mare nelamurire in legatura cu codul CAEN, respectiv ce pot sa aleg la inregistrarea ca PFA. Am pregatire, specializare si experienta profesionala in domeniul arhivelor, dar mi s-a spus ca nu pot opta pentru codul CAEN 9101 "activitati ale bibliotecilor si arhivelor" ci numai pentru codul CAEN 7490 "alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice n.c.a." Din cate stiu si cunosc efectiv, firmele care presteaza servicii in domeniul prelucrarii arhivelor, au declarat acest obiect de activitate si nu altul. Ce pot face ? Vreau sa ma inregistrez ca PFA cu obiect de activitate in domeniul prelucrarii documentelor de arhiva.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ma adresez cu o intebare avand pfa cu cod cor7112 ... Ing.Laszlo Szakali Ing.Laszlo Szakali Buna ziua, Ma adresez cu o intebare avand PFA cu cod COR7112 si putea opta pt al doilea domeniu de activitate care sa includa si Specialistul SSM daca da care ... (vezi toată discuția)
Cod caen - consultanta in industria petroliera simona68 simona68 Buna ziua, Sunt inginer de petrol si as vrea sa ma inregistrez ca PFA pentru a presta consultanta in industria petroliera.Ce cod CAEN credeti ca mi s-ar ... (vezi toată discuția)
Cod caen ralucel81 ralucel81 O societatea cu codul CAEN 749 (alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice n.c.a) şi obiect principal de activitate: alte activităţi . - cod ... (vezi toată discuția)