avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Magazin online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Magazin online

Buna ziua! Am si eu cateva intrebari referitoare la infiintarea si activitatea unui magazin online si la care am gasit raspunsuri diferite din ce am studiat pana acum.
1) Daca vreau sa deschid un magazin online de haine, pot cumpara hainele de pe alte magazine on-line din alte tari si sa le revand in magazinul meu on-line? Este legal?

2)Daca deschid un magazin online de haine si cumpar marfa de la outlet-uri din romania pot sa vand marfa cumparata in magazinul meu online? Am inteles ca daca vand haine imi trebuie un fel de acord al brand-ului respectiv pentru comercializare si nu stiu exact cum stau lucrurile

3) Daca deschid un magazin online si pun ca sediu social adersa la care locuiesc imi trebuie si un punct de lucru? Intreb mai ales in perspectiva unui anumit control.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Comerciant vs distribuitor; haine outlet vs haine brand cosy cosy am 2 intrebari la care v-as multumi tare mult sa gasesc raspunsuri care sa ma clarifice: vreau sa cumpar din Ue (nu se mai cheama import?) haine de la ... (vezi toată discuția)
Magazin online haine firma din ue mirceabescu mirceabescu Am o mare nelamurire careia incerc sa ii gasesc solutie de cateva saptamani. Vreau sa imi deschid un magazin online de haine de firma ( Calvin Klein, Gucci, ... (vezi toată discuția)
Magazin zara oultet!! renataradu renataradu Buna ziua, cu o intrebare va deranjez, daca am un Srl care achizitioneaza marfa outlet zara de la o alta firma cu sediul in Romania, care importa aceea marfa ... (vezi toată discuția)