avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... declarat apt limitat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

declarat apt limitat

Buna sunt cadru militar si in urma unui accident am fost declarat Apt Limitat pe o perioada de 12 luni de catre Comisia Medico Militara, asta dupa o perioada de 240 de zile de concediu medical. Eu pana acum faceam munca de teren iar acum comisia a decis ca nu mai pot lucra operativ de aceea am fost instiimtat ca odata cu intoarcerea la serviciu pe data de 15 august voi fi trecut in rezerva. din punct de vedere legal se poate sa fiu trecut in rezerva avand in vedere ca eu inca sunt in evidentele CMM pana la data de 15 august 2013?

Alte discuții în legătură

Se poate iesi la pensie anticipata partiala la 42 de ani? dorat dorat lucrez in mapn de 20 de ani si am 42 de ani si sunt dat apt limitat pentru serviciul militar de către comisiile de expertiză medico-militară.Pot iesi la ... (vezi toată discuția)
pensie de serviciu RadulescuAurel RadulescuAurel Am lucrat in armata 18 ani , cadru militar . Beneficiez de pensie de serviciu pentru cei minim 15 ani cum prevede legea ? Am trecut in rezerva la demisie. ... (vezi toată discuția)
Pensiile militarilor phlorin_v7a phlorin_v7a As putea beneficia de pensie militara (in conditiile in care se cere sa am 20 ani in campul muncii din care 15 ani in institutia militara in care activez), ... (vezi toată discuția)