Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Daca la mine te referi prin „chiar cineva se lauda pe forum ca la oepa conform calculului sau trebuia sa ia 5 si nu 7” te inseli amarnic. N-am spus asa ceva :). Am spus ca am luat peste 6.50 de la 4 si ceva desi imi era suficient doar 5 si ceva ca sa iau examenul. Masurati-va bine cuvintele si pastrati simtul realitatii va rog. Sunt de acord ca examenul nu a fost nici pe departe obiectiv chiar daca l-am trecut, insa nu fabulati ca aveti ce sa invocati din domeniul realului nefiind necesar sa apelati la fantastic.
logIn! sunt in aceeasi situatie ! nu am primit nimic la contestatia pentru trei materii. imi trebuiau 0,02... am facut cerere de vizualizare. crezi ca se poate obtine ceva? eu cred ca nu mi-au recorectat lucrarile... altfel nu-mi explic cum sa nu primesc nimic. se stie ca la recorectare s-au desprins de barem .In ce ma priveste nu am simtit acest lucru... Sunt absolut disperata... si sunt si mai frustrata de faptul ca cei care aveau cu mult mai putin decat mine au intrat iar eu, care mai aveam atata de putin nu. repet, nu reprosez nimic celor care au fost admisi dupa contestatii. puteam fi printre ei.... situatia aceasta aberanta se datoreaza modului de corectare.