Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Copie carnet de munca.

Copie dupa carnetul de munca stampilat conform cu originalul este valabila la somaj?
Mentionez ca angajatorul ne-a transmis ca originalul se afla inca la ITM Bucuresti pentru scanare lui.
Multumesc.
Ultima modificare: Luni, 16 Iulie 2012
adriana_ast2003, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriana_ast2003 , utilizator 23:04, 17 Iulie 2012
Probabil va trebui sa prezentati si o adeverinta de la angajator sau de la ITM ca sa probati retinerea carnetului de munca la aceasta institutie.
ITM-ul nu scaneaza carnetele de munca..operatiune este efectuata de Casa de Pensii de unde va puteti ridica carnetul din cutia in care a fost trimis la scanat.

Peintre actele necesare pentru inregistrarea unei persoane care indeplineste conditiile pentru acordarea indemnizatiei de somaj se numara carnetul de munca in original si in copie.

Incercati sa intrebati la AJOFM daca va accepta acea copie conforma cu originalul ....din cate cunosc AMOFM Bucuresti doreste si originalul...
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Scanare carnete de munca la casa de pensii bucuresti tudorache_alyna tudorache_alyna Buna ziua! Am inteles ca dupa ce am dus o data carnetele de munca la ITM Bucuresti pentru scanare acum a doua oara va trebui sa le ducem la Casa de Pensii ... (vezi toată discuția)
Acte somaj - lipsa carnet de munca Elbi28 Elbi28 Buna seara! Incepand cu data de 20.12.2012 imi inceteaza contractul de munca cf. art. 65 alin 1 din codul muncii. Problema mea este ca nu imi mai gasesc ... (vezi toată discuția)