avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cazare regim hotelier
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cazare regim hotelier

Eu, ca firma, inchiriez de la o agentie imobiliara in regim hotelier trei apartamente pentru patru zile. Agentia imobiliara imi elibereaza factura. Ca sa imi inregistrez factura in contabilitate mai imi trebuie si un contract? Contabilul meu asa imi cere.
Cel mai recent răspuns: Alexandru Suteu , Consultant fiscal 16:36, 18 Februarie 2009
NU. In acest caz, este suficienta factura pentru inregistrarea in contabilitate.
Buna-ziua.As dori sa ma ajutati cu informatii privind inchirierea in regim hotelier.Concret ce documente contabile , etc trebuie sa intocmeasca firma, ag. imobilara pt. a putea realiza aceasta operatiune. Multumesc
Pentru inregistrarea cheltuielilor cu inchirierea acelor apartamente este in adevar suficienta factura. Dar contabilul dvs. are dreptate ca va este necesar si contractul de incchiriere deoarece prin acesta stabiliti in mod clar durata inchirierii, rsapunderile partilor si mai ales va protejati clientii dvs. dpv al drepturilor pe care le are un chirias, etc. in lipsa de contract saunteti la "mana" proprietarului... (ex. el poate sa va dea cleintii afara din apartamente oricand), etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere apartament in regim hotelier Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere apartament in regim hotelier - care tip de contract este valabil? Crina14 Crina14 Salutare..Sunt proprietarul unui apartament cu doua camere (camera de dormit si living) si doresc sa-l dau spre inchiriere in regim hotelier. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinul chirias "persoana juridica" cezariuliu cezariuliu Buna seara, Poate cineva sa ma ajute cu cateva informatii legate de urmatoare problema. Apartamentul de deasupra este inchiriat de proprietar unei firme ... (vezi toată discuția)