avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice refuzul primariei de a incheia un contract castigat ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

refuzul primariei de a incheia un contract castigat prin licitatie publica

Buna ziua! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Lucrez intr-o societate care a castigat o licitatie publica pentru executarea unor lucrari de interes public, si unitatea noastra a fost invitata sa semneze contractul la finele lunii iunie. Dupa alegerile din 10 iunie, s-a schimbat primarul si acesta refuza incheierea de contract, pe motiv ca doreste sa imbunatateasca proiectul. Ce credeti ca putem face, o plangere catre ANRMAP sau direct la instanta???
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 19:07, 25 Iulie 2012
puteti sesiza anrmap-ul iar primaria va fi amendata. pt. semnarea contractului trebuie sa va adresati instantei de judecata, doar ea poate obliga autoritatea sa incheie contractul. atentie, nu stati prea mult in pasivitate pt,. ca termenul de prescriptie cu privire la litigii care izovrasc din procedurile de atribuire, este, din cate stiu eu de doar 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)
Proiect copiat donigao donigao Buna ziua, M-am confruntat cu o situatie....care te lasa cu gura cascata. Am efectuat o lucrare ( proiectare) pentru o autoritate contractanta, insa ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala cu capital privat sabinna sabinna O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi ... (vezi toată discuția)