avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cui se comunica raportul procedurii
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cui se comunica raportul procedurii

buna ziua. in cazul atribuirii unei licitatii, exista temei legal ca participantul perdant sa solicite raportul procedurii? nu in cadrul contestatiei ci pur si simplu solicitare a raportului sau a ofertei castigatoare, in conditiile in care i s-a facut comunicarea conform legii? multumesc mult
Cel mai recent răspuns: iuly7 , utilizator 10:16, 7 August 2012
doar in cadrul contestatiei poate consulta documentele procedurii. desi dosarul achizitiei are caracter public totusi, in practica, carcaterul public se refera probabil doar la institutiile statului
multumesc. asa stiam si eu dar vroiam sa fiu sigura.
dosarul achizitiei are caracter public dupa atribuire si dupa incheierea contractului (contractul poate fi consultat in cazul in care clauzele contractului nu sunt confidentiale)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate verifica de catre un ofertant dosarul licitatiei la care a participat si care a fost castigat de o alta societate ? lauraluro lauraluro Buna ziua Ati putea sa imi spuneti o baza legala care sa imi permita sa cer unei autoritati contractante (de exemplu unei primarii ) sa imi arate contractul ... (vezi toată discuția)
Solicitare clarificari comunicare rezultat procedura ContSters229751 ContSters229751 Dupa comunicarea rezultatului procedurii poate furnizorul declarat necastigator sa solicite autoritatii contractante detaliile tehnice ale ofertei declarate ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice dana_ludmila dana_ludmila Unul dintre ofertanti , perdant in cadrul procedurii, solicita sa i se aduca la cunostinta oferta tehnica a altui ofertant, respectiv oferta ofertantului ... (vezi toată discuția)