avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie executare silita

Am primit de la o banca Piraeus o somatie pt executare silita pt apartament. Intrebarea este : Pot sa puna sigiliu pe un apartament girat la alta banca Raiffaisen pentru o datorie de 5000 lei(datorie la piraeus)? Sigiliu pe apartamnet inseamna ca ne dau afara sau ce pot sa faca?

Va multumesc pentru raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iulie 2012
oana_adriana_ghita, utilizator
Cel mai recent răspuns: oana_adriana_ghita , utilizator 23:15, 28 Iulie 2012
Daca ati primit somatie ,pe cale de consecinta s-a dispus impotriva dvs procedura de executare silita asupra bunurilor in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale -prezente si viitoare-pana la concurenta creditului neachitat
Apartamentul poate fi scos la vanzare(nu silgilat) si de un alt creditor decat cel ipotecar. Abia dupa vanzarea imobilului se poate face evacuarea dvs fortata, in cazul in care refuzati sa eliberati!
Bunurile din apartament sunt pe numele sotului sau numele fiicei, doar apartamentul este pe numele meu -'' uzufruct viager'' iar fiica este trecuta si ea pe contract ca si ''nuda proprietate''.
In cazul acesta, pentru 5000 lei, banca ce poate sa faca? Pot lua bunurile sau apartamentul??

Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate executa un apartament pe care il detin dar altcineva are uzufruct viager? Florinflorinflorin123 Florinflorinflorin123 Detin un apartament obtinut prin contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager in urma cu 7 ani. Se poate executa silit in urma neplatii unor datorii ... (vezi toată discuția)
Executare silita aXXo aXXo Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un ... (vezi toată discuția)
Probleme credit mikk963 mikk963 va salut si la multi ani ! in 2007 am imprumutat15 mii euro /rata 260 e pe 10 ani ,am platit un an dupa care am refinantat in lei 76000 lei/rata 1200 lei pe ... (vezi toată discuția)