avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Valabilitatea permisului de conducere auto vs. ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Valabilitatea permisului de conducere auto vs. suspendarea presedintelui

Buna ziua,

Teoretic, permisului de conducere e valabil pe viata, iar numai in cazul incalcarii regulilor de circulatie, acesta poate fi suspendat sau anulat.

As vrea sa fac o analogie cu procedura de suspendare a presedintelui. Cine ma poate ajuta cu exprimarea corecta/juridica?
Cel mai recent răspuns: danieljr , utilizator 20:30, 27 Iulie 2012
ati putea sa-mi raspundeti in privat, daca public va simtit jenati sa raspundeti?

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis romanesc suspendat, conducere cu permis italian pe teritoriul romaniei Ramona1982 Ramona1982 un prieten a avut permisul suspendat 1 an si jumatate, s-a cudecat si a peirdut procesul. astazi un agent de politie l-a oprit si verificand datele lui prin ... (vezi toată discuția)
Permis conducere anulat pe viata - legalitate nikolos nikolos exista in cp vreun art. care nu iti mai da dreptul de a mai da examen sau conduce autovehicule niciodata ? Care este acela daca exista . Multumesc (vezi toată discuția)
Interpretarea art. 106 din codul rutier. ContSters113754 ContSters113754 Buna seara. codul rutier Art.106. – (1) Până la expirarea perioadei de suspendare a exercitării dreptului de a conduce, conducătorul de ... (vezi toată discuția)