avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Cerere de admitere a creantelor
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Cerere de admitere a creantelor

Daca o firma are o hotarare de declarare a starii de insolventa si are stabilit un lichidator financiar si are datorii si fata de unitatea noastra unde trebuie sa trimit cererea de admitere a creantelor pentru a fi inscrisi in tabloul creditorilor si care este acest termen de depunere a cererii.
Cel mai recent răspuns: laluca , utilizator 12:20, 27 Iulie 2012
Va trebui in primul rand sa luati legatura cu lichidatorul judiciar...cererea se poate trimite direct si instantei de judecata...insa trebuie sa verificati daca mai sunteti in termen sa formulati o astfel de cerere
Multumesc mult.Am inteles din raspunsul dvs. ca trebuie sa o depun la instanta de judecata. Nu am reusit sa iau legatura cu lichidatorul judiciar. Am aflat intamplator de la altcineva si cand am cautat pe site-ul tribunalului am vazut ca s-a dat o sentinta pentru declararea starii de insolventa și cauza s-a transferat sectiei civile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorii IONICA VADUVA IONICA VADUVA BUNA ZIUA, am o problema legata de o societate care aintrat in insolventa iar lichidatorul nu a comunicat catre societatea mea acest fapt, nu am stiut si nu ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani de la firma in insolventa dinumarcel dinumarcel Am o mica firma si produc niste piese pe care le vand catre clienti din industrie. Unul dintre clientii (care apare la stiri TV cum ca salariatii blocheaza ... (vezi toată discuția)
Insolventa alina_drg alina_drg Tocmai am fost restructurata de la o firma care ulterior a intrat in insolventa. Mai am de luat 2 salarii jumate de la ei plus salariile compensatorii pe care ... (vezi toată discuția)