Am o urgenta si nu stiu ce sa fac daca ma puteti ajuta cu un sfat.Am luat un imobil in urma unei licitatii si am dobandit Actul de adjudecare al imobilului care este si actul de proprietate.
Proprietara nu vrea sa iasa si mi-a proprus sa-i dau maine o mie de euro sa plece dar banii ii vrea inainte sa plece ca altfel se judeca cu mine si o sa dureze ani si distruge si apartamentul.
Doamna nu a depus nicio contestatie in timpul licitatiei sau dupa ce mi s-a emis procesul verbal.Ar avea vreo sansa sa mai depuna vreo coontestatie acum sau sa ma amane atat?
In situatia expusa de dvs respectiv adjudecare spatiu prin licitatie,este abuziva si netemenica sustinerea locatarei care nu mai detine calitatea de proprietar ci de debitor in cadrul executari silite
In baza actului de adjudecare ,aveti dreptul sa intrati si sa utilizati spatiul adjudecat,pentru care detineti act de proprietate
In caz de refuz parasire spatiu,sesizati oficial politia ca spatiul proprietatea dvs este ocupat fara acordul dvs de catre persoana fara documente legale