avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cine plateste amenda pt neefectuarea itp
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cine plateste amenda pt neefectuarea itp

sotul meu e sofer, la o firma de distributie in bucuresti. azi a luat amenda la un control de rutina, si s-a decoperit ca itp-ul era expirat de 2 luni. patroana i-a solicitat sa plateasca el amenda, in conditiile in care exista in statul de plata o persoana pe postul de sef parc auto, care tine evidenta tuturor masinilor (asigurari, leasinguri, accidente, planificari de revizii, etc ). cui ii revine obligatia de plata a acestei amenzi?
Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 14:17, 1 August 2012
Evident sa proprietarul este responsabilul principal mai ales ca exista sef de parc auto.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui revine amenda pt rca/itp expirat - soferului sau companiei? vyvya vyvya Buna ziua, Sunt soferul unui autoturism apartinand companiei la care lucrez si as dori sa stiu daca este obligatia mea de a sti cand expira ITP si RCA sau ... (vezi toată discuția)
accident cu masina de firma .ajutor urgent lilly11a lilly11a Buna, am si eu o problema. In cazul in care un angajat face un accident cu autoturismul de serviciu in afara programului de lucru, poate fi luat la raspundere ... (vezi toată discuția)
Cand se numeste responsabil parc auto? CorneliuAdrian CorneliuAdrian Va rog sa ma lamuriti! Speta e urmatoare: societate de distributie marfuri are in patrimoniu mai multe autovehicule, în jur de 25-30,cand se numeste un ... (vezi toată discuția)