avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Despagubirea prin RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Despagubirea prin RCA

In cazul in care ai un dosar de daune deschis la firma de asigurari Euroins si nu iti convine suma cu care te despagubeste, poti sa le verifici modalitatea dupa cum acestia fac calculele reparatiilor???? Am inteles ca este un program , RADATEC sau asa ceva, comun tuturor service-urilor ce genereaza automat pentru fiecare dauna, in cazul meu doar vopsit portiere, preturii/sume general valabile in orice service. As putea solicita firmei de asigurari ca suma devizului generat de acest program sa fie cea corecta pentru acoperirea prejudiciului. Sunt multi dintre noi care nu avem notiunile si aprecierile corecte asupra unor avarii auto si cam cat ar costa acestea, fiind dusi in eroare cand de asigurari, cand de service-urile auto :((, cum ar trebuii sa procedam???
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 11:05, 3 August 2012
nu am auzit de un asemenea program radatec insa exista vreo 3 alte programe: Audatex, eurotax, DAT.
orice specialist in domeniu va poate face o asemenea analiza, neoficiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca wumdance wumdance Buna ziua sunt tare nelamurit si m-am hotarat sa intru si pe net sa caut raspunsuri ma bucur ca am dat de acest web. Problema mea sta in felul urmator: Acum ... (vezi toată discuția)
Despagubire auto - urgent MariusPloiesti MariusPloiesti Buna ziua, In data de 5 martie, mergeam cu masina regulamentar pe o strada, si la un moment dat din partea stanga a trecut o masina care nu a oprit la ... (vezi toată discuția)
Polita casco vladutdaniel vladutdaniel Buna seara, In limita timpului disponibil, doresc un sfat in ceea ce priveste urmatoare problema: In 2011, sotia mea a avut un accident de circulatie cu un ... (vezi toată discuția)