avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Intabulare - acte necesare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Intabulare - acte necesare

Buna ziua,

Va rog daca puteti sa ma ajutati. Ma intereseaza 2 lucruri:
1) ce acte sunt necesare pentru radierea unei ipoteci bancare? pentru ocpi
2) aici e mai complicat, cand s-a facut intabularea pentru sediul nostru, s-a facut cf pentru o parte din teren construibil si o parte agricol desi avem decizia de scoatere din cirucitul agricol pe tot terenul.
Acum intrebarea e care sunt actele pentru refacerea intabularii si daca pot veni cu un duplicat dupa decizia de scoatere din circuitul agricol pentru ca originalul se afla la dadr ilfov.

Sper sa ma puteti ajuta, e f important, la telefon nu mi-a raspuns nimeni la cadastru

O zi buna!
Cel mai recent răspuns: dumitru elena , utilizator 11:37, 9 August 2012
- declaratie autentica a bancii , cerere de radiere si 60 roni.
- cum sa refaceti intabularea ? Puteti actualiza datele din respectiva documentatie cadastrala.
~ Conținut șters la cerere ~
Cei de la DADR mi-au zis ca ar fi trebuit sa avem un original dar nu e aici la sediu, eu venind mai tarziu, nu stiu ce s-a intamplat. Tot ce avem e o copie a deciziei cu o stampila in original din partea primariei tunari (un fel de avizat sau ceva de genul acesta)
Ei mi-au zis ca ori imi dau duplicat ori imi dau un original dar e mai complicat pentru ca trebuie sa declar exp nostru pierdut.
Iar la cadastru trebuie sa ma duc cu toate actele care arata ca terenul e tot construibil ( ca nu mai e agricol) ca sa modifice in cartea funciara acea eroare.

Si nu stiu daca ma primesc cu duplicatul acela sau e musai un original..si ce alte hartii mai sunt obligatorii...
Sper sa ma ajutati ca la telefonul lor nu ma ajuta nimeni :))

Multumesc!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren intravilan in circuitul agricol Andra C Andra C Vreau sa cumpar un teren in Ilfov, si proprietarul mi-a sugerat sa scoatem terenul din circuitul agricolpentru ca taxele de vanzare sa fie mai mici. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult ... blakkiss blakkiss refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult cu contract de vanzare cumparere facut la notar. extrasul cf este pe vechiul proprietar. ... (vezi toată discuția)
Pierdere incheiere intabulare? ZELL ZELL Buna ziua!Va supun atentiei urmatoarea situatie: in decembrie 2003 am contractat un credit ipotecar de la o banca, credit care a fost rambursat integral in ... (vezi toată discuția)