ContSters241434 
	    	Utilizator

ContSters241434 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ioana_d2008	                   

Prietenul meu este in partaj cu fosta lui sotie.Au de impartit o casa P+1,ridicata cu bani luati cu imprumut ipotecar dintr-o banca pe termen de 25 ani.Tin sa ... (vezi toată discuția)
	                    ioana_d2008	                   

Prietenul meu este in partaj cu fosta lui sotie.Au de impartit o casa P+1,ridicata cu bani luati cu imprumut ipotecar dintr-o banca pe termen de 25 ani.Tin sa ... (vezi toată discuția)

cuki1955	                   

Dupa ramanerea definitiva a unui divort ,exista un termen limita ,in care trebuie solicitat partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei ? 
In ... (vezi toată discuția)
	                    cuki1955	                   

Dupa ramanerea definitiva a unui divort ,exista un termen limita ,in care trebuie solicitat partajul bunurilor dobandite in timpul casatoriei ? 
In ... (vezi toată discuția)

conium	                   

Buna ziua ,
ca rog sa-mi raspundeti 
1. Daca am posibilitatatea de a obtine mai mult decat 50% din bunurile cumparate impreuna in timpul casatoriei in ... (vezi toată discuția)
	                    conium	                   

Buna ziua ,
ca rog sa-mi raspundeti 
1. Daca am posibilitatatea de a obtine mai mult decat 50% din bunurile cumparate impreuna in timpul casatoriei in ... (vezi toată discuția)