avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii conventii civile incepand cu 1 iulie2012
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii conventii civile incepand cu 1 iulie2012

buna ziua
va rog sa ma lamuriti si pe mine: conf.oug125/2011 din ce am inteles eu daca esti jurist/contabil cu conventie civila dar in acelasi timp ai si calitatea de angajat cu contract de munca pe per. nedeterminata sau pensionar NU se mai retine contributia de 10,5% cas ci doar 18%impozit si 5,5%sanatate....am intrebat un contabil si mi-a zis ca nu sunt obligat sa retin si cei 10,5% ca nici programele de la finante nu le permit sa nu retina aceasta contributie desi persoana respectiva este pensionara.
ms:">
Cel mai recent răspuns: neva1979 , utilizator 18:33, 9 August 2012
ms frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul muncii felicia2010 felicia2010 Prestez o activitate in mod sporadic pentru care am un venit de 300 lei. Ce fel de contract trebuie sa imi incheie unitatea ,ce contributii-impozit trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Conventie civila Adi Lungu Adi Lungu Buna ziua. In cazul unei conventii civile, ce retineri se efectueaza din venitul brut? Multumesc. (vezi toată discuția)
O ultima informatie despre obligatiile fiscale ale asociatilor de proprietari sommyint sommyint In documentarul de mai jos, Directia Generala a Finantelor Publice informeaza contribuabilii - asociatii de proprietari - cu privire la obligatiile fiscale ... (vezi toată discuția)