Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract part time

Mi-am dat demisia. Am primit preaviz. Am intrat in CFS pana la expirarea preavizului. Pot incheia cintract part tine cu o alta firma pana la desfacerea CIM?;)
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:29, 10 August 2012
Da, puteti incheia alt CIM.
Puteti incheia si unul sau mai multe CIM cu full-time.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz ionut28ccr ionut28ccr Salut, Am contract de munca pe o perioada de 6 luni cu 4ore/zi. Contractul va expira pe 31martie 2016. Daca imi dau demisia, va trebui sa mai vin la munca si ... (vezi toată discuția)
La contract part-time iti trebuie preaviz??? violetadaniela violetadaniela Buna ziua! As dori sa stiu daca la un contract de munca cu timp partial trebuie inaintat un preaviz si apoi demisia? lucrez la o firma cu contract ... (vezi toată discuția)
Desfacere cim in preaviz popescusandu popescusandu Daca imi puteti spune, in ce conditii angajatorul imi poate desface CIM inainte de terminarea perioadei de preaviz (cele 20 de zile). Cele 20 de zile sunt ... (vezi toată discuția)