avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... FIRMA
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

FIRMA

Buna .am si eu o intrebare daca se poate? mi-am suspendat firma in 2009 pe 3 ani si anul acesta in Mai a expirat suspendarea.in acest moment nu locuiesc in tara si nu stiu ce se poate intampla sau ce sa fac daca nu o mai folosesc...:)
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:06, 12 August 2012
Puteti initia procedura de dizolvare - lichidare voluntara si radiere din evidentele Registrului Comertului.
buna. dar cum sa fac dizolvarea sau lichidarea vonluntara daca eu nu sunt in tara....eu din 2009 nu mai sunt in tara...
Puteti initia procedura de dizolvare - lichidare si radiere voluntara prin imputernicirea unei persoane prin procura notariala. Aceasta se va putea ocupa de toate formalitatile in numele dumneavoastra (inteleg ca sunteti asociat unic). La un notar public din tara unde locuiti in prezent faceti o procura notariala prin care imputerniciti o persoana din Romania pentru ca aceasta, in numele si pe seama dumneavoastra sa poata radia societatea, respectiv sa semneze documentele necesare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Cum se inchide un srl? BACAOANU BACAOANU Buna ziua, as dori sa stiu care sint conditiile in care pot inchide un SRL, pe care nu am mai lucrat de 2 ani si care sint costurile? Mentione ca nu am datorii ... (vezi toată discuția)
Cerere de dizolvare meggy meggy buna ziua am o rugaminte mare cine ma poate ajuta cu un model pentru o cerere de dizolvare a unei socitatii comerciale in baza art. 237 alin.1 lit. c din Lg ... (vezi toată discuția)