avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Absolventa Spiru Haret, LLR, ID, promotia 2007
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Absolventa Spiru Haret, LLR, ID, promotia 2007

Buna ziua. As dori si eu un raspuns la intrebarea mea. Pot sustine examenul de licenta inca o data, la o facultate de stat, ID ? Este posibil? Mentionez ca facultatea LLR, ID ( continuare de studii in cazul meu), perioada de scolarizare 2005-2007 era autorizata sa functioneze provizoriu din 2004. Insa tot am probleme cu diploma, chiar daca am facut memoriu catre minister si din care rezulta avea AP.

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diploma de studii panadol panadol as dori sa stiu daca OG10/2009 se aplica si licentiatilor care au dat deja examenul in 2008 si au si diplome eliberate cu stampila ministerului educatiei? (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)