avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... diploma de studii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

diploma de studii

as dori sa stiu daca OG10/2009 se aplica si licentiatilor care au dat deja examenul in 2008 si au si diplome eliberate cu stampila ministerului educatiei?
Cel mai recent răspuns: panadol , utilizator 17:46, 15 Octombrie 2010
Depinde in ce an ati fost inmatriculat in anul I de studiu si de forma de studiu pe care ati urmat-o.
O.G. nr. 10/2009 - art. 3. – (1) Studentii ciclului universitar de licenta inmatriculati in anul I in perioada 2005—2008 la specializari/programe de studii organizate la forma de invatamant la distanta au dreptul de a-si continua studiile la specializari/programe de studii autorizate sa functioneze provizoriu sau acreditate potrivit unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului educatiei, cercetarii si inovarii, care se public in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I.
(2) De dreptul prevazut la alin. (1) beneficiaza si studentii ciclului universitar de licenta inmatriculati in anul I in perioada 2005—2008 la specializari/programe de studii organizate la forma de invatamant cu frecventa redusa.
Daca veti observa, se face referire in mod deosebit la studentii care au urmat cursurile la Centrele Teritoriale ale acestei universitati, in regim ID, dar si FR acolo unde s-a organizat acest tip de invatamant.
m-am inmatriculat in anul 2005 , in Bucuresti, la ID, dar facultatea sociologie-psihologie avea invatamant de zi acreditat. Am sustinut licenta in iulie 2008, asadar, la vremea respectivei ordonante eu aveam in mana si diploma( deci nu se mai pune in discutie nici o continuare de studii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta 10 din 12.08.2009 privind ush meteorarlg meteorarlg Bun gasit. Chiar daca nu sunt implicata direct in aceasta chestiune, ma intereseaza subiectul USH si l-am urmarit inca de la inceput. Am observat ca in ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)