avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... spatiu public
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

spatiu public

Buna seara,
V-as ruga daca se poate sa ma sfatuiti cu o problema.Exista vreo lege undeva care interzice iesirea cu pisica afara in spatiul verde dinprejurul blocului in care locuiesc?Din ce stiu eu este spatiu public, si am de cateva luni de zile nenumarate conflicte cu o vecina din bloc din aceasta cauza.Nu cunosc nici o lege care sa interzica aceasta fapta.Pot apela la politie pt aceasta inconvenienta fara sfarsit?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:58, 16 August 2012
Nu exista asa ceva.
Vecina va cearta pentru ca mirosul de urina de pisica este foarte puternic si dezagreabil, mai ales vara. Poate ar trebui s-o intelegeti si pe ea.
pisica mea nu face afara pt ca nu e obisnuita, si si daca ar face nu miroase deoarece este castrata.Deci probabil, sunt indreptatita sa chem politia in acest caz.
Va multumesc!
Nu exista dispozitie in vigoare care sa prevada astfel de restrictii.
Nu este regula generala ca daca animaluil este castrat ,urina sa nu miroasa
Oricum este dificil ca vecina sa probeze ca eventualul miros apartine sau provine exclusiv de la pisica dvs
Concret care este temeiul legal pentru care intentionati sa chemati politia?
Avand in vedere relatiile de vecinatate,nu apreciati ca se impune sa acordati mai multa atentie relatiilor astfel incat mai bine desfasurati eforturi in directia lamuriri vecinei ca nu pisica dvs este responsabila pentru eventuale mirosuri care intradevar pot exista pe spatiul aferent imobilului-dar care este liber si altor animale fara stapan si nu numai ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Îmi pot plimba pisica în ham în spațiul din fața blocului? o vecină este iritată că fac acest lucru, mă agresează verbal și mă amenință în mod constant C.A.Stefan C.A.Stefan Buna seara! Detin o pisica, cu carnet de sanatate, vaccinata, castrata, cu deparazitarile la zi. O data pe zi timp de 20 min o plimb afara, in fata blocului. ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Padocul de animale in casa vecinului... gigigheroghe gigigheroghe buna ziua, va cer sfatul in legatura cu o problema spinoasa pe care nu stiu cum sa o rezolv. Am o vecina care tine in casa foarte multe pisici. Apartamentul ... (vezi toată discuția)