avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... titluri gresite de primarie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

titluri gresite de primarie

buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , nu coincide punerea in posesie in teren cu schita cadastrala existenta la primarie )
- adica la titluri suntem 4 proprietari vecini fiecare intre noi , cate 2 titluri cu acelasi vecin, sau alti 2 vecini in titluri , dar in teren despartiti de cate o tarla

si schita cadastrala existenta , nu coincide ca amplasament cu parcelele care am fost pusi in posesie ( una in schita , si alta in realitate in teren )

cu toate aceste greseli , sau facut intabulari .. de catre vecinii mei...... fapt ce a dus la diminuarea terenului meu foarte mult

---ESTE o gresala a primariei , DAR ACEASTA NU A FACUT NIMIC PT rezolvarea acestei probleme ... si am ramas fara teren...
( am vrut sa intabulez si eu dar m-am suprapus cu unul din vecini )

CAREI INSTITUTII DE STAT SA MA ADRESEZ ?
CINE ESTE IN MASURA SA REZOLVE ACEASTA SITUATIE ?
sadau primaria in judecata ?
Cel mai recent răspuns: GUVERNATOR MG , Consilier juridic 22:49, 17 August 2012
Modificarea unui titlu de proprietate (intrat in circuitul civil) nu poate fi facuta decat de instanta judecatoreasca. Asta inseamna ca va trebui sa chemati primaria in judecata dar e posibil sa trebuiasca sa va judecati si cu vecinii din teren pentru revendicare.
este o sentinta sa-mi anuleze titlul meu , cu recurs , dar eu sunt in regula cu terenul si in titlu ca vecinatati si in teren , adica asa cum am fost pusi in posesie , vecinii mei nu au titluri conform realitatii din teren , si tot lor lea dat castig ......
ce vina am eu ca primaria a gresit actele lor .../.. si de ce sa raman fara teren ..din cauza lor ........ eu acolo am fost pus in posesie in 1991 pana in prezent , iar vecinul care a a cumparat a venit si a intabulat gresit ca anplasament .... au nu mai am nici un drept de proprietate .... pentru gresala primariei ........ nu este datoria lor sa indrepte lucrurile ?
din pacate, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titluri de proprietate eliberate gresit de primarie ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata ..... la eliberare unor titluri de proprietate si schite cadastrale existente gresite , (gresite ca si vecinatati si amplasare in teren , ... (vezi toată discuția)
titlu de proprietate ContSters206369 ContSters206369 buna dimineata --revin cu o intrebare -- am mai scris dar nu am primit raspuns ,,, este o problema mai complicata s au nu am fost inteles ? --- ... (vezi toată discuția)
Titluri de proprietate si schite parcelare gresite ContSters206369 ContSters206369 revin cu o problema ,, la eliberarea titlurilor de proprietate , comisia locala a facut niste greseli in inscrisuri titlurilor ,adica suntem 4 persoane cu ... (vezi toată discuția)