Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

investire cu formula executorie

Am de investit cu formula executorie cateva hotarari -somatii de plata-care din pacate am aflat ca nu sunt definitive si irevocabile ,ptr. ca procedura comunicarii nu a putut fi indeplinita.La adresele unde s-au facut comunicarile nu mai exista nici macar vreo urma de om.Ce ma sfatuiti ,ptr ca sumele sunt foarte mari ..si trebuie puse in executare....si la urma urmei nu e vina mea ca nu mai e nimeni acolo....sa cer comunicarea prin afisare la usa instantei?!
Cel mai recent răspuns: c-mihaela , utilizator 10:07, 19 Ianuarie 2009
in cazul somatiei de plata comunicarea se face prin recomandata cu confirmare de primire.
stim ca se face prin recomandata ,dar plicurile s-au intors intrucat nu mai este nici tipenie de om la adresele respective

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de plata... rickydei rickydei ce fac cu o somatie de plata castigata, dar care, din cauza incompetentei si lipsei de interes a angajatilor judecatoriei, nu a fost recomunicata nici ... (vezi toată discuția)
Speta comunicare gianis gianis Va rog mult sa ma lamuriti intr-o privinta, daca se poate: In urma unei actiuni pe somatie de plata, mi-a fost comunicata hotararea, iar dupa termenul de 10 ... (vezi toată discuția)
Comunicare somatie de plata ionutt ionutt Buna ziua! Am o sentinţă emisă în urma unei somaţii de plată. Din cauza faptului că în sentinţă instanţa a uitat să treacă şi obligarea ... (vezi toată discuția)