avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Retineri din pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Retineri din pensie

este legal sa-ti faca retineri din pensie fara a fi cumva anuntat in scris. sau somat?X-(
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:27, 18 August 2012
Nu este legal sa se faca retineri din pensie fara a exista un titlu executoriu in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutia poate face retineri din salariu la solicitarea car? oanaportar oanaportar O salariata a institutiei noastre a incheiat un Contract de imprumut cu un CAR in care, la modalitatea de achitare a ratelor lunare, salariata a bifat ... (vezi toată discuția)
Returnarea catre stat a indemnizatiei de revolutionar amelia23 amelia23 am primit cu cateva luni in urma o parte din drepturile cuvenite din indemnizatia de revolutionar, iar acum am primit o somatie de la stat ca trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu titi77 titi77 buna ziua ! va rog sa ma sfatuiti incotro sa ma indrept. in anul 2008 socrul meu semneaza fara sa stie ce semneaza la pimaria din com. pirgaresti un contract ... (vezi toată discuția)