avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cenzor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cenzor

O asocoatie de proprietari are un cenzor din afara asociatiei . Ce fel de contract incheie cu acesta si ce plateste catre stat?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Tifigiu Laura , Consilier juridic 22:53, 26 August 2012
Cenzorul decide ce fel de contract va incheia cu asociatia in functie de cum isi exercita aceasta calitate, cel mai adesea practicandu-se contractul de prestari servicii, cenzorii din afara asociatiei fiind experti contabili. Poate incheia contract de prestari servicii contabile sau ceva asemanator, avand posibilitatea sa emita facutura si chitanta ca persoana juridica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cenzorul din afara asociatiei marin53 marin53 In ce baza poate fi remunerat cenzorul numit/angajat din afara asociatiei de proprietari? Contract de mandat, contract de prestari servicii sau CIM? (vezi toată discuția)
Buna ziua, un membru intr-o asociatie de persoane care este expert ... Madalinaradu Madalinaradu Buna ziua, un membru intr-o asociatie de persoane care este expert contabil poate realiza expertiza contabila a asociatiei? Respectivul membru nu are nici o ... (vezi toată discuția)
Cenzor neautorizat tomasso tomasso Pe parcursul a mai bine 3 ani in asociatia de proprietari a incheiat un contract civil de prestari servicii cu o persoana nemembra a asociatiei pentru ... (vezi toată discuția)