avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe chirii abuziv/ proprire cont curent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe chirii abuziv/ proprire cont curent

Buna ziua.
Undeva prin 2002-2004 am avut inchiriat apartamentul pe perioada determinata.
Ieri mi-a venit un plic cu instiintare de proprire cont, unde remarc ca ei i-mi impun an de an impozit pe acel contract care sa incheiat de mult.Din nefericire nu mai gasesc contractul de inchiriere. De unde pot face rost de o copie a acelui contract si ce pasi trebuie urmati pentru a stopa acest impozit. ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pacaliciosu , utilizator 23:14, 11 Septembrie 2012
dreptul statului s-a prescris : t. 5 ani între stat și pers. fizice.Chiar au efectuat acea poprire ori numai înștiințare și urmează poprirea, acordându-vă un eventual termen ? Când a efectuat poprirea, concret ? Copie de pe contractul respectiv puteți obține depunând o cerere (este înregistrat și în formă electronică) chiar de la ANAF local (doar acolo ați declarat și depus un ex. al contractului). Depuneți de îndată Contestație la instituția ce v-a făcut acea comunicare.
Multumesc pentru raspuns. Proprirea chiar a fost pusa in aplicatie. Am avut norocul sa gasesc in sfarsit acel contract....si am rezolvat situatia. Sa recalculat nu stiu ce, am avut cateva penalitati, pe care le-am achitat integral....si am scapat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut de nevoie personale vrl112 vrl112 Buna ziua , in 2012 am facut un imprumut in banca de nevoi personale , am platit cam 6 luni-12 luni, cam asa , si dupa am plecat din tara , Am revenit in 2017 ... (vezi toată discuția)
Notificare de plata floriniulian986 floriniulian986 Buna ziua!!! Mii de scuze pentru deranj.In ianuarie 2009 mi-am facut un abonament la [furnizor telefonie].Nu mai stiu exact cate luni am platit.Nemultumit de ... (vezi toată discuția)
Conflicte de munca - cci arianaferseta arianaferseta In 15.06.2010 copilul meu a implinit 2 ani. In data de 16.06.2010 am solicitat incetarea suspendarii contractului de munca. Cartea de munca este corect ... (vezi toată discuția)