avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ANPC
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ANPC

Dupa ce o firma este infintata ce este de facut in relatia cu Anpc-ul? Un prieten spune aca trebuie sa te declari...aveti idee ce trebuei facut?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters259670 , utilizator 14:31, 29 August 2012
Da, ce domeniu de activitate aveti de trebuie sa va declarati si ANPC-ului? Cumva vindeti bijuterii?
Produsele comercializate sunt: jucarii si jocuri de indemanare, papetarie.
ANPC este autoritatea nationala pentru protectia consumatorului
ANPC poate opera verificari la nivelul persoanelor juridice in cazul solutionarii plangerilor formulate de beneficiarii prestatiei /serviciilor/produselor comercializate
Nu, in aceasta situatie nu aveti ce cauta la ANPC, ei va vor vizita atunci cand vor dori sa mai faca controale sau atunci cand impotriva d-voastra ca societate va fi facuta vreo reclamatie la ANPC. Altfel, nu aveti nici o treaba cu ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Date personale date pârâtului slymaximus slymaximus La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket. Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 TRamona TRamona Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare. In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si ... (vezi toată discuția)
Mai multe coduri caen Ioanaeu Ioanaeu Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)