ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ContSters259670 
	    	Utilizator

ContSters259670 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 slymaximus	                   

La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket.
Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in ... (vezi toată discuția)
	                    slymaximus	                   

La inceputul lunii facusem o sesizare la ANPC din cauza unei probleme dintr-un hipermarket.
Desi s-a confirmat problema inca de la vizita inspectorului in ... (vezi toată discuția)

TRamona	                   

Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare.
    In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si ... (vezi toată discuția)
	                    TRamona	                   

Magazin nespecializat cu vanzare produse predominant nealimentare.
    In magazin am papetarie, jocuri si jucarii, detergenti, produse de igiena si ... (vezi toată discuția)

Ioanaeu	                   

Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA  cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)
	                    Ioanaeu	                   

Buna, as dorii sa-mi infintez un PFA  cu produse handmade, artizanale. Am gasit mai multe coduri care m-ar interesa, avand in vedere ca produsele handmade din ... (vezi toată discuția)