avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act Aditional la contractul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act Aditional la contractul de munca

Buna ziua

Sunt angajata in cadrul unei societati de 7 ani pe postul de secretara ,in urma cu cateva zile mi s-a propus sa iau unele atributiuni ce nu tin de postul meu(o colega si-a dat demisia si nu mai vor sa angajeze pe postul ei,postul fiind in vanzari) dar care mi-ar aduce o marire de salariu.Astazi ei imi aduc la cunostinta ca se va emite un act aditional la contractul de munca prin care mi se va modifica functia din secretara in inspector cu atributiuni de secretariat#-o
Explicatia lor este ca aceasta modificare este necesara deoarece o secretara nu poate tine locul unui inspector dar invers da.
Intrebarile mele sunt:
Ma poate afecta aceasta schimbare in cazul in care postul de inspector se desfiinteaza?
Pot reveni pe postul de secretara fara probleme?
Pot ei angaja alta secretara tinand cont de faptul ca eu detin alta post?

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stefaniadinu , utilizator 14:29, 29 August 2012
Va afecteaza daca postul de inspector o sa fie desfiintat .. intrucat dvs urmeaza sa fiti concediata .

Revenirea pe postul de secretara este posibila numai daca se face un nou act aditional de modificare a c.i.m.
Ma poate afecta aceasta schimbare in cazul in care postul de inspector se desfiinteaza?- in cazul in care accepti noul post, vei deveni inspector, iar daca postul se desfiinteaza contrctul tau de munca va fi desfiintat prin concediere pentru motive ce nu tin de angajat. Pana la urma, la fel se poate intampla si cu postul actual pe care il detii
Pot reveni pe postul de secretara fara probleme?- asa cum mutarea pe un alt post presupune acordul partilor (salariat si angajator) prin insasi semnarea de ambele parti a actului aditional, asa si revenirea la postul de secretara presupune tot acordul partilor si poate exista posibilitatea ca angajatorul sa nu fie de acord.
Pot ei angaja alta secretara tinand cont de faptul ca eu detin alta post?-
atat timp cat postul este in organigrama si este considerat vacant, pot angaja o alta secretara

Off este destul de complicat....postul acesta de inspector se va desfiinta...nu se stie cand dar viata lunga nu mai are.......postul meu este f sigur tinand cont de faptul ca in 7 ani am avut 3 directori.......ei au plecat....eu am ramas .......asa ca tin vrabia din mana mai bine :).
Multumesc frumos pentru raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere individula aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu care sunt pasii in cazul unei concedieri individuale? Daca desfiintez un post pentru ca pur si simplu nu mai am nevoie de postul ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba 3 luni - legal? - contract nedeterminat de 16 ani adina_miu adina_miu Sunt angajat de 16 ani pe functia de referent de specialitate . In urma unei reorganizari directia din care faceam parte s-a reformat in serviciu, biroul in ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contracului de munca la gravide mirelast mirelast Se poate sa imi desfaca contractul de munca cat timp sunt insarcinata in 3 luni, deoarece am fost amenintata cu acest lucru pentru ca sunt in concediu medical ... (vezi toată discuția)