avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... stergere intrebare de pe forum
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

stergere intrebare de pe forum

As vrea sa sterg o intrebare de pe forum .Cum sa fac?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:14, 30 August 2012
Daca va aflati in intervalul de 32 de minute aveti posibilitatea tehnica de a edita mesajul prin actionarea rubricii"editeaza"
Dupa acest interval postarile nu mai pot fi modificate
Contactati prin mesaj privat unul dintre moderatorii sectiunii unde ati inteles sa postati topicul care detine competenta si facilitatea tehnica sa stearga mesajele
Regulamentul forumului spune:


De asemenea, pentru coeziunea discutiilor, odata cu scrierea unui mesaj in forum ne transmiteti si noua, ca drept neexclusiv si nelimitat in timp de autor, dreptul de a publica, republica si mentine mesajul in Forum cata vreme exista Forumul. Fara aceasta regula, munca consultantilor adunati aici ar fi in zadar, iar raspunsurile pe care le primiti nu ar mai veni cu aceeasi frecventa.


www.avocatnet.ro/content/tag...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere mesaj / intrebare adresata pe forum ContSters291715 ContSters291715 cum se poate sterge o intrebare adresata utilizatorilor pe forum? (vezi toată discuția)
Cum sterg sau retrag intrebarea pe care am pus-o ? ContSters192068 ContSters192068 Am ,,pus\\" o intrebare acum 18 zile,nu am primit nici-un raspuns.vreau sa o sterg sau sa o retrag din acea sectiune,poate o reformulez altfel,sau poate am ... (vezi toată discuția)