buna ziua as avea o intrebare care este diferenta dintre custodia copilului si stabilirea copilului la unul dintre parinti in instanta daca obtin stabilirea minorului la mine poate mama peste 3-4 ani sa deschida din nou proces :">eu nu sint casatorit cu mama minorului este copil inafara casatoriei
custodia comuna se refera la exercitatrea autoritaii parintesti asupra copilului in comun ( adica deciziile asupra lui) iar domiciliul se refera la unde va locui minorul.
poate oricand sa introduca o noua actiune daca se schimba situatia....este o autoritate de lucru judecat relativ
deci daca ai dori sa inaintez proces de exzercitarea autoritati parintesti si stabilire locuinta minor asta ar insemna custodie:"> stiti dupal noul cod civil nu mai inteleg nimic
notiune de custodie nu exista in Noul cod civil...este doar o denumire un libaj uzual pentru ce v-am spus mai sus....nci eu nu inteleg ce doriti de fapt...:-/
Reincredintare minor
lilicu
- pe vechiul cod minorul a fost incredintat mamei , tatal cu drept de vizita
- mama se recasatoreste si pleaca cu minorul din tara fara sa anunte tatal
- ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna
cristi068
Am un proces pe rol cu fosta sotie (autoritate parinteasca comuna si program vizitare) la care ea se tot opune ba mai mult prin avocatii ei imi transmit ca nu ... (vezi toată discuția)