Am obtinut anul acesta cea mai mare nota pe judet la concursul de titularizare in invatamant si m-am titularizat pe un post la liceu. La doua saptamani dupa ce am fost repartizata pe post am fost sunata de conducerea inspectoratului si anuntata ca o contracandidata a depus contestatie pe motiv ca nu aveam voie sa iau acel post deoarece eu mi-am depus adeverintele de absolvire a masterului mai tarziu decat prevedea metodologia, adica 31 iulie 2012. Mentionez ca eu mi-am depus intr-adevar mai tarziu acele adeverinte, dar doar dupa ce dl inspector de la resurse umane a obtinut o aprobare scrisa in acest sens de la Minister (conform legii invatamantului pot preda la liceu doar cei cu studii de 4 ani sau studii de licenta +master). Contestatia contracandidatei a fost acceptata de catre Consiliul de Administratie al ISJ, iar acum aceasta institutie mi-a dat de ales : fie accept postul contracandidatei (un post la sat), fie voi fi radiata din listele de repartizare ale Ministerului. INTREBAREA mea este urmatoarea: Pot fi radiata din aplicatia Ministerului pe baza unei decizii a Consiliului de Administratie al Inspectoratului in ciuda faptului ca repartizarea s-a facut conform metodologiei de mobilitate a personalului didactic?