avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... locuri de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

locuri de munca

in cazul in care un cetatean starin vie cu viza temporara si gaseste de lucru pe perioada vizei are dreptul la prelugirea acesteia?:-/
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:17, 19 Ianuarie 2009
Are dreptul la prelungirea vizei de sedere in Romania.
Prelungirea vizelor de sedere a cetatenilor straini in Romania intra in atributiile organelor teritoriale ale Autoritatii pentru Straini, parte componenta a Ministerului de Interne al Romaniei. Asadar, pentru prelungirea vizei de sedere in Romania, cetateanul respectiv trebuie sa se adreseze biroului acestei institutii din zona in care sta sau intentioneaza sa stea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie cetatean strain non-u.e. danielaone danielaone Buna ziua!Am nevoie de ajutorul dvs. Urmeaza sa ma casatoresc cu un cetatean strain care va veni aici in urma unei invitatii individuale, valabila 20 zile.As ... (vezi toată discuția)
Viza cipriang4s cipriang4s buna ziua ! am un prieten cetatean moldovean venit in romania la studii , a terminat liceul a absolvit a dat bacalaureatu si nu la luat ar vrea sa ramina ... (vezi toată discuția)
Sotie de alta nationalitate leirbag leirbag Sunt casatorit cu o persoana din filipine si locuim in Londra. Vreau sa vin cu sotiea mea in Romania. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa apelez la o ... (vezi toată discuția)