Tordoi DAD Consult S.R.L. 
	    	Consilier juridic

Tordoi DAD Consult S.R.L. 
	    	Consilier juridic	    

Laura Mata 
	    	Avocat

Laura Mata 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 supersudsrl	                   

Pentru o masina inscrisa pe o pers. juridica ANAF a calculat o taxa de 9492 lei.Mentionez ca este vorba de un autoturism care a fost inmatriculat prima data in ... (vezi toată discuția)
	                    supersudsrl	                   

Pentru o masina inscrisa pe o pers. juridica ANAF a calculat o taxa de 9492 lei.Mentionez ca este vorba de un autoturism care a fost inmatriculat prima data in ... (vezi toată discuția)

costel.88	                   

Buna ziua.
Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este:
Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o ... (vezi toată discuția)
	                    costel.88	                   

Buna ziua.
Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este:
Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o ... (vezi toată discuția)

zaris	                   

Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism  nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)
	                    zaris	                   

Am achiziţionat în luna septembrie 2009 un autoturism  nou (1461 cmc, euro 4). Am plătit 1100 lei taxa de poluare. Se poate recupera aceasta taxă. (vezi toată discuția)