avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical la administrator intreprindere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical la administrator intreprindere individuala

Buna ziua,


sunt administrator la intr. individ. , nu sunt angajat, am contract la CAS si platesc sanatatea in baza deciziei de impunere de la finante.
Am fost internat pt. operatie.
Pot beneficia de concediu medical?
cum se procedeaza?

multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:07, 3 Septembrie 2012
Ati putea beneficia de cm doar inconditiile in care ati desfasura activitatea pe baza unui contract de administrare si ati depune declaraţia de asigurare pentru concedii şi indemnizaţii la casa de asigurări de sănătate la care sunteti luat în evidenţă ca plătitor de contribuţie de asigurări sociale de sănătate. Cota de contribuţie pentru concedii şi indemnizaţii de 0,85% se datorează asupra veniturilor supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu cass pop07 pop07 Buna ziua, Sant pfa si as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc ptr a incheia cu ei contract pentru a beneficia in caz de imbolnavire de foaie de boala , eu am ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale concediu risc prenatal/prenatal si indemnizatie crestere copil andrada_83 andrada_83 Buna ziua! Eu sunt angajata in functia de referent la o institutie publica, institutie ce cumuleaza 2 alte doua subunitati din 2006. In anul 2012 am avut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil FPG FPG Buna seara! Am un PFA deschis si as vrea sa stiu in ce conditii pot primi indemnizatia de crestere copil. Pe langa contributiile obligatorii ale PFA, este ... (vezi toată discuția)