avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare

buna ,stau intr-o zona de blocuri in care se gaseste un magazin alimentar pe care scrie non stop ,datorita faptului ca acolo noaptea se aduna diferiti indivizi si fac galagie am facut o sesizare la primarie ,dupa venirea la fata locului a persoanelor din primarie primesc raspunsul ca magazinul din acte reise ca are program pana la ora 23.am mers din nou la primarie datorita faptului ca magazinul nu respecta programul de functionare aratand poze am avut surpriza sa vad ca acest magazin nu are autorizatia de functionare nu exista in baza lor de date .va rog cine stie sa-mi spuna ce ar trebui sa mai fac?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:59, 5 Septembrie 2012
Adresti-va politiei locale printr-o reclamatie scrisa.
La nivelul fiecarei unitati administrativ-teritoriale se stabileste un regulament cu privire la organizarea şi desfasurarea activitatilor comerciale in care sunt prevazute si sanctiunile pentru nerespectarea lui si directia/ serviciul din cadrul primariei (politia locala) care aplica aceste sanctiuni in urma constatarilor/sesizarilor.
Exemple de regulamente :
[ link extern ]

[ link extern ]

Si pe site-ul primariei din localitatea dvs sau al politiei locale ar trebui sa fie publicat un astfel de regulament.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducerea programului de functionare N Ioana N Ioana Buna, Care ar fi demersurile pe care trebuie sa le fac pt ca barul de langa casa mea sa isi reduca prin hotarare legala programul de functionare ( ... (vezi toată discuția)
A fost deschis un depozit angro de alimente intre blocuri unde ... Vali Dumitrescu Vali Dumitrescu A fost deschis un depozit angro de alimente intre blocuri unde se descarca și incarca marfa sub ferestre .gălăgie. nu se respecta program de liniste este un ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial parter bloc - functionare non stop fara acordul vecinilor radubogdan24 radubogdan24 Buna ziua, Va deranjez cu 2 intrebari legate de problema spatiilor comerciale de la parterul blocurilor si functionarea acestora in raport cu persoanele cu ... (vezi toată discuția)