avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT 373 c
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT 373 c

Cu multumiri ca sunte-ti aici si felicitari pt activitate!Actiunea mea de divort va fi f simpla,fara copii minori,fara bunuri comune.Sotia a plecat in UE de 6 ani,de 3 ani relatia noastra nu a fost nici macar una telefonica.Domiciliul ei este acelasi cu al meu in CI.Nu cunosc adresa de rezidenta actuala pe care o are. 1.Ce adresa completez pe Cererea de Divort?Sau care e alternativa? 2.Cum pot solicita in cerere retragerea dreptului de a purta numele meu dupa divort?
Cel mai recent răspuns: Ppeugen , utilizator 10:55, 16 Septembrie 2012
1.Pe cererea de divorti completati adresa pe care o stiti, cea din CI; daca cunoasteti si o alta adresa de domiciliu, o specificati si pe aceea;

2. Mentionati in cererea de divort pe care o veti depune, faptul ca solicitati ca sotia sa revina la numele purtat anterior casatoriei.
Ultima modificare: Duminică, 16 Septembrie 2012
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat
pe cerere completaticea de pe buletin. numai ca daca nu se intoarce procedura de citare va trebui sa o citati prin mica publicitate in tara in care se afla.daca nu aveti indeplinita procedura nu puteti divorta
Da,mica publicitate e solutia optima.Trebuie atunci sa dau eu anunt in Italia la solicitarea judecatoriei si sa fac dovada anuntului cu ziarul si chitanta.Am inteles bine?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate termene pot fi? valymony valymony sapt viit am un proces micsorare pensie,am solicitat a se judeca si in lipsa partilor,dak fosta sotie nu se prezinta la proces se amana sau se judek in ... (vezi toată discuția)
Divort de la distanta amalia.p amalia.p Am o problema si fiindca este urgenta, am sa fiu cat mai concisa posibil. Eu sunt casatorita, fara copii si fara bunuri de impartit cu sotul meu. De aproape un ... (vezi toată discuția)
Divort crissta38 crissta38 Am inaintat cererea de divort dar paratul nu este in tara ci lucreaza fara forme legale in strainatate.La prima infatisare procesul s-a aminat si mi s-a spus ... (vezi toată discuția)