avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 246 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intocmire puz pt un teren extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intocmire puz pt un teren extravilan

Buna seara,

Va rog sa ma ajutati in urmatoare problema :

Anul trecut am cumparat un teren extravilan(640 mp + 180mp cota drum) si intentioez sa construiesc o casa. Am fost la primaria comunei de care apartine terenul si ni s-a spus ca tb intocmit un Puz pt a construi. Am luat leg telefonic cu un arhitect(fara sa vada exact unde e amplasat terenul, i-am prezicat doar zona unde este situat) si ne-a spus ca se poate intocmi puz pt o suprafata asa mica doar ca ne va costa mai mult. Daca ne-am asocia cu cativa vecini , costurile s-au imparti. Am depus deja cerere la consiliul judetean pt certificat de urbanism in vederea intocmirii puz=lui. Arhitectul ne-a spus ca dupa ce ave,m acest certificat de urbanism sa ne intalnim pt a imcepe demersurile pt intcmirea ac puz. Terenul este situat in apropiere placutei de iesire din sat. Este a 7-a parcela de la strada. Fasia de la strada este impartita in mai multe parcele cu drum cota indiviza pt fiecare parcela. Intrebarea mea e daca am gasit o persoana care detine a doua parcela de la drum care vrea sa intocmeasca si ea puz pt a putea construi, pot sa ma asociez cu ac persoana chioar daca nu includem celelalte parcele dintre noi?
Arhitectul mi-a spus ca putem sa ne asociem, pt ca sa se imparta costurile dar nu a precizat cum ar tb sa fie amplasate parcelele.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: irinapostole , utilizator 08:47, 22 Ianuarie 2009
Care este intrebarea?
Intrebarea mea e daca am gasit o persoana care detine a doua parcela de la drum care vrea sa intocmeasca si ea puz pt a putea construi, pot sa ma asociez cu ac persoana chioar daca nu includem celelalte parcele dintre noi?
Eu detin a 7 parcela de la drum.
Ultima modificare: Joi, 22 Ianuarie 2009
irinapostole, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea unui teren din extravilan in intravilan ionut_mindroiu ionut_mindroiu Va rog sa imi dati cateva detalii despre cum as putea trece un teren extravilan in intravilan, pentru ca ulterior sa imi construiesc o ... (vezi toată discuția)
Front stradal radugr radugr Buna ziua, detin un teren de aprox. 2000 mp din care as putea vinde o parte. Dimensiunile lui sunt de 20 ml deschiderea la strada (frontul stradal) si peste ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie andrei_bunea andrei_bunea Buna ziua, Am nevoie de sfaturile voastre. Bunicul meu are un pamant de 155mp cu urmatoarele caractestici: invecinare Nord Est AB: 9ml invecinare Nord ... (vezi toată discuția)