avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie sociala
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie sociala

Bun gasit ,din nou am o problema...va rog sa ma ajutati sa imi explice cineva daca asa ceva este posibil sau poate s-a comis o eroare undeva,este vorba despre mama mea,nascuta in oct 1952 si care a lucrat 11,6 ani la colectiv apoi a cotizat 2 ani catre casa de pensii cate 230 lei/lunar pt a intocmi stagiul acela minim necesar ( de 13,6 ani) pt a beneficia de o pensie..si-a depus dosarul la casa de pensii undeva in iulie 2012 ,zilele acestea venindu-i decizia in care este instiintata ca va primi o pensie sociala in valoare de 170 lei/lunar. Mi se pare foarte putin si mai ales stiam caci pensia minima sociala este in valoare de 350 lei...
Va multumesc anticipat.Cu stima Elena C.
Cel mai recent răspuns: lacramitza76 , utilizator 18:57, 20 Septembrie 2012
Pensia de 170 lei este pensie pentru limita de varsta dar va primi si diferenta pana la 350 lei prin talonul de pensie.
Ultima modificare: Joi, 20 Septembrie 2012
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane
Multumesc , din nou mi-ati fost de mare ajutor.
Cu stima Elena C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea nr. 263/2010 - contract de asigurare sociala lacramitza76 lacramitza76 Am mai avut aceasta problema dar pana sa vina efectiv timpul sa o rezolvam s-a schimbat legea si..nu mai este valabila cea veche,clar.Este vorba despre mama ... (vezi toată discuția)
Ajutor social lacramitza76 lacramitza76 Buna ziua,as dori sa va intreb daca o persoana care in momentul de fata beneficiaza de ajutor social in suma de 100 lei/lunar poate fi afectata in vre-un fel ... (vezi toată discuția)
Este corect stabilita o pensie mai mica de 350 lei? ContSters249933 ContSters249933 Buna ziua! Un prieten este sero pozitiv B2 a depus dosarul de pensionare grad 3 la casa de pensii Bucuresti iar dupa 3 luni ia venit o decizie cu pensia de ... (vezi toată discuția)