avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorie catre banca
Discuție deschisă în Executare silită

Datorie catre banca

daca am primit la firma sa mi se faca poprire pe cont de catre un executor judecatoresc, mai am vreo posibilitate de reesalonare a platilor? Care este suma pe care o opresete banca in urma popriri, procentual?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 17:16, 24 Septembrie 2012
DA, aveți dar trebuie să faceți diligențele necesare între dvs-bancă-executor.Suma ? Funcție de debitul ce-l aveți, de pretențiile băncii și de fructuoasele discuții ce le veți avea cu banca, de modul diplomatic ce-l veți aborda, ca în final să determinați banca să accepte o negociere pozitivă pt ambele entități.
Cuantumul popririi este de 1/3 din veniturile nete lunare, pentru o singura urmarire silita si de 1/2 pentru cel putin doua urmariri silite ( doi creditori/doua dosare de executare).
Singura modalitate de suspendare a executarii este sa incheiai un angajament de plata cu banca, pe care sa il respectati, platind lunar sumele respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu - venituri castigate in urma unui proces maxva maxva Buna ziua, Sunt in proces cu fostul angajator iar incepand din luna curenta nu o sa mai pot achita rata la banca. Intrebarea este urmatoarea: daca in 2016 ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Eliza.88 Eliza.88 Buna ziua. Sotul meu are mai multe credite pe numele sau (banci si ifnuri). Din cauza unor probleme mari financiare, nu am reusit sa platim o perioada lunga. ... (vezi toată discuția)
Executare silita cu ordin de propire iulya15 iulya15 buna ziua,ieri am primit la posta o instintare de la un executor bancar prin care ma instinta ca banca la care am o datorie de 5000 euro,a facut solicitare de ... (vezi toată discuția)