Ileana Schwarz 
	    	Avocat

Ileana Schwarz 
	    	Avocat	    

BOSA CODRUTA DINA 
	    	Consilier juridic

BOSA CODRUTA DINA 
	    	Consilier juridic	    

BOSA CODRUTA DINA 
	    	Consilier juridic

BOSA CODRUTA DINA 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 wap54	                   

Am avut proces pe legea 290/2003 cu ANRP, am castigat la fond, au facut recurs, li s-a respins recursrul si mi s-a dat decizie irevocabila, am investit ... (vezi toată discuția)
	                    wap54	                   

Am avut proces pe legea 290/2003 cu ANRP, am castigat la fond, au facut recurs, li s-a respins recursrul si mi s-a dat decizie irevocabila, am investit ... (vezi toată discuția)

Ofof	                   

am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)
	                    Ofof	                   

am participat la o licitatie ce avea ca obiect un apartament asupara caruia eu aveam o creanta (sulta) obtinuta in uram unei hoatarari judecatoresti ramase ... (vezi toată discuția)

ContSters69460	                   

Buna ziua,
Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters69460	                   

Buna ziua,
Am primit o somatie de plata de la un executor judecatoresc, in urma unui Bilet la ordin investit cu formula executorie. Am facut contestatie la ... (vezi toată discuția)