avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare mijloc transport-fond marfa
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare mijloc transport-fond marfa

Buna ziua,
Am cumparat recent de la un dealer masini un autoturism. La administratia locala mi s-a cerut Certificat fiscal pentru firma de la care am achizitionat autoturismul , desi acesta este considerat fond de marfa.
Este necesar acest CERTIFICAT FISCAL pt inregistrarea acestuia la primaria de care apartin?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dragos_m_olteanu , utilizator 10:52, 26 Septembrie 2012
In cazurile acesta trebuie sa prezentati copie dupa Certificatul de inregistrare fiscala al dealer-ului auto, in care apare ca se oupa cu comert de masini, acesta inlocuieste Certificatul fisal.
Mai puteti cere si Nota contabila din care reiese ca a fost inscrisa pe firma.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Dealer auto nu da fiscal?? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare atv pe firma: documente necesare anamaria_sitaru anamaria_sitaru Buna ziua, Tocmai am achizitionat un ATV de la o firma din Cluj Napoca, are numele provizorii si as dori sa il inmatriculez in Iasi pe firma. Am ca si acte ... (vezi toată discuția)